A Barna Design Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a puszta projekt alapú megközelítések helyett a hosszú távú sikeres együttműködésekre. A cégünk által nagyra becsült stratégiai partnerségre kiváló példát nyújt az immáron hatodik éve sikeresen ápolt munkakapcsolatunk Szőke Zsuzsival, a Kromat Kft. operatív, HR és marketing folyamatokért felelős vezetőjével. Zsuzsit a velünk való közös munkáról kérdeztük.Mióta dolgozol velünk, és miért döntöttél mellettünk?

2017 óta dolgozom a Barna Design Kft.-vel. Egy olyan projekt kapcsán vettem fel veletek a kapcsolatot, amely évek óta futott már a cégnél, és nagyon kívánta a frissítést, a megújulást, egy más gondolkodást. Külső ajánlást is kaptam hozzátok, majd megnéztem az eddigi munkáitokat, de döntően a személyes találkozás után választottalak Titeket, mivel Gergővel az első perctől értettük egymást.

Hasonló volt a véleményünk minden tekintetben az adott projektet illetően, a megvalósítandó utat is közösen tudtuk kijelölni, szinte kompromisszumok nélkül. Ez fogott meg a legjobban, ezért választottalak Titeket.

Mi a cégen belüli feladatod, és mely területen, milyen eszközökkel tudjuk ezt támogatni, segíteni?

Operatív vezető vagyok a cégemnél, több terület tartozik hozzám, de az eddigi legnagyobb sikereimet marketing vezetőként értem el. Marketing területen a stratégiánk kidolgozása után, minden éves tervben jelentős helyet kap a Barna Design, legyen szó online vagy offline marketingről, designról vagy tartalomgyártásról, weblapkészítésről. Mivel a HR is az én irányításom alá tartozik, itt is többször kaptok szerepet egy-egy employee branding kapcsán.

Milyen sikereket értünk el közösen, amire a legbüszkébb vagy?

Több olyan projektünk volt, ami annyira sikeres lett, hogy díjjal jutalmazták, vagy más cégek is hasonló marketing eszközt kezdtek el használni és bevezetni a tárházukba. Nehéz kiemelni egyet. Talán az arculatok, teljes céges brandek megalkotása volt az, amire a legbüszkébb vagyok.

Melyik volt a kedvenc projekted és miért?

Amikor épp benne voltunk nem így éreztem, de visszatekintve, talán egy tavalyi külföldi, több országon átívelő konferencia túrához kapcsolódó marketing megalkotása volt a kedvencem.

Egyszerre sokan dolgoztunk, sok anyagon. Több nyelven valósítottunk meg érkező oldalakat, kiállítási standot, one-pagereket, leafleteket, bemutatkozó anyagokat, névjegykártyákat nem hagyományos anyagokból, roll-upokat, mindezt nagyon rövid idő alatt, mégis profi módon, és szuper végeredménnyel. Akkor sokszor a hajunkat téptük, de mindig megoldottunk mindent, utána pedig már csak egy jó sztori maradt az akkori stresszfaktort jelentő probléma.

Sorolj fel három tulajdonságot/indokot, amiért szeretsz velünk dolgozni

Csak hármat? Lendületes, innovatív és vidám. Ez az utolsó egy furcsa pozitívum lehet Nektek, de szerintem muszáj, hogy jó hangulatban tudjunk együtt dolgozni, az erőltetett tempóban és sokszor feszített munkakörülmények között is.

Merjünk egymással viccelni, és merjük megmondani azt is, ha valami nem tetszik. Ez szerintem a mi munkakapcsolatunkban oda-vissza működik, méghozzá nagyon jól. Ha ez nem lenne, akkor nem lennénk ilyen sikeresek. 

Ezúton is gratulálunk Zsuzsinak az eddig elért szép szakmai sikereihez, és továbbra is számíthat a munkánkra mind az általános branding-et, mind a grafikai tervezést, vagy az online kommunikációs- és marketing tartalmak gyártását igénylő projektjei kapcsán.

 

Ha érdekel, hogy milyen konkrét projekteket vittünk véghez együtt az elmúlt időszakban, látogass el weboldalunkra a referenciáinkhoz: Kromat

Ha pedig szeretnél te is átfogó támogatást munkádhoz egy megbízható és profi ügynökségtől, keress minket bizalommal: barnadesign.eu/kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.