A Session Manager Kft. az országosan 20000 példányban kiadott és közel 60000 kutyabarát olvasóhoz eljutó Gazdimagazin című lap megalkotója 2018-ban fordult a Barna Design csapatához azzal a kéréssel, hogy segítsük nyomatott kiadványuk megszületését.

Az azóta negyedévente megjelenő magazin Magyarország egyik legnagyobb kutyás lapja, melyben állatorvosok, kutyakiképző szakemberek, állatvédők és híres állatbarát médiaszemélyiségek osztják meg a kutyatartással kapcsolatos értékes tanácsaikat, tapasztalataikat.

A kutyafotózással is foglalkozó ügyvezetők kiemelt küldetésüknek tekintik a felelős állattartás gyakorlatának fejlesztését hazánkban, mely értékekkel a Barna Design munkatársai is nagyon jól tudtak azonosulni, így a folyamat során a projekt „szívügyünké” vált.

Csapatunk az átfogó arculat-, és grafikai tervezési feladatok, valamint a kiadványszerkesztési munkák elvégzése mellett marketing stratégiai tervet, és vizuális kommunikációs tanácsadást is nyújtott a Gazdimagazin megálmodóinak. Segítségünkkel a lap a prémium tartalomhoz illő arculatot nyert, mely meghatározó szerepet játszott a cég piaci pozíciójának megerősítésben.

kep4

Egy másik közös munka keretében a Session Manager Kft. és a Barna Design életre hívta a bájos, Demény a kötsög feat. Tökikapitány című képregényt is, melyben a kiskedvencek izgalmas és vicces kalandjait kísérhette végig az olvasó.

Nézd meg, milyen zseniális fotókat készítenek: Vizslafotózás weboldala

Miben segítettük kliensünket?

Munkáink

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.